ÉRTÉK & SZAKÉRTELEM

EAST TRUST Bizalmi Vagyonkezelő Zrt.


Cégünket több mint 20 éves vagyonkezelési, reorganizációs, tanácsadási tapasztalattal rendelkező szakemberekként azzal a céllal hoztuk létre, hogy a bizalmi vagyonkezelés, mint új jogintézmény lehetőségeit kiaknázva minél hatékonyabb segítséget tudjunk nyújtani a hazai vállalkozások és azok felelős vezetői, tulajdonosai és magánszemélyek számára.


parallax background

TAPASZTALAT & MEGOLDÁS

Küldetésünk


A mai modern pénzügyi világban szeretnénk megmutatni ügyfeleinknek, hogy az üzletben a profiton kívül vannak még igazi értékek. Bizalmi és pénzügyi befektetési kapcsolatokat építünk, amelyek nemzedékeken át kitartanak. A társaság továbbra is független és magántulajdonban van. Nálunk minden ügyfél és munkatárs a tisztelet, az őszinteség és bizalom légkörében osztozik. Hisszük, hogy amíg küldetésünk tartós, ügyfeleink öröksége és gazdagsága ezzel együtt növekszik.

parallax background
EREDMÉNY & BIZALOM

Tevékenységünk


Társaságunk a megalakulása után a Magyar Nemzeti Bank H-EN-III-623/2019. számon engedélyt kapott a bizalmi vagyonkezelési tevékenység üzletszerű végzésére, amely alapján állunk rendelkezésre a vállalkozások számára ezen a területen. Mint bizalmi vagyonkezelési tanácsadó cég relatíve magas nettó vagyon befektetőket szolgálunk ki. Ez abban különbözik a hagyományos vagyonkezelői szolgáltatásoktól, hogy teljes kiszervezett megoldást kínálunk az egyén vagy család pénzügyi és befektetési rendszerének kezelésére, többek között ügyviteli, adózási, jogi, könyvelési, biztosítási és jótékonysági területen.Szakembereink

Dózsa László

tulajdonos

+36 76 504 568


Közgazdász, könyvvizsgáló vagyok. A gazdasági rendszerváltozás teljes folyamatában aktívan részt vettem. Több, mint száz társas vállalkozás megalapításában és felépítésében közreműködtem. Tizenkét középvállalat önprivatizációs folyamatát tanácsadóként irányítottam.
Válság és csődmenedzselés során számos nagyvállalat reorganizációját vezettem. Hatezer feletti felszámolási és csődeljárási folyamatot bonyolítottunk le szakértő kollégáimmal. Munkámat a tulajdonosok és menedzsment iránti empátia határozza meg, így a bizalmi vagyonkezelés során is könnyen megtalálom a közös hangot a potenciális partnerekkel.
Főbb szakmai területem a vagyonvédelem és a generációs vagyontranszfer előkészítése.

Varjú Attila

reorganizációs szaktanácsadó

+36 30 250 1168


1995 óta közgazdászként, könyvvizsgálóként végzek tanácsadási tevékenységet, elsősorban vállalkozások számára. Eddigi tevékenységem során kiemelt figyelmet fordítottam a gazdasági társaságok működőképességének megőrzésére, valamint hatékonyságuk javítására.
A bizalmi vagyonkezelés területén elsősorban az adó- és számviteli kérdések szakértője vagyok.

Balla Gábor

igazgatósági tag

+36 30 532 4667


2006 óta foglalkozom fizetésképtelenségi eljárásokban hitelezői érdekképviselettel, lejárt követelések kezelésével és vásárlásával, s hitelezői pozícióból akár cégek, vagyonrészek reorganizációjával. Szüleim révén érintett vagyok a generációs vagyontranszfer folyamatában. Az ebből adódó konfliktus-helyzetek kezelése miatt 2019 -ben kommunikációs- és tréneri képesítést szereztem, amivel a bizalmi vagyonkezelés általi partnereink nézőpontját igyekszem megérteni és megértetni.
Utóbbi időkben a fedezet alapú finanszírozás, a „beszorult” adósok „megmentése” adja a munkám legjavát.